RFQ/BOM 0 Sign In / Register

Select Your Location

user image

The programming is successful. The power-on pin is all high and the program does not run at all.

MCU
November 27, 2020 by Hakeem 1778

stc15w201s does not need an external crystal oscillator and reset circuit, so I did not add it. I just burned it with the chip and then burned on the board with an LED light on each port. It prompts that the programming is successful. Re-power on and find that the program does not run. All pins are high. The default options of the burning software are all simple. The P3 port is 0x00 or p3.0=0. All of them don’t run the single-chip microcomputer. They are the same. Anyone knows the possible reason. Please help me. Thank you!

All Comments

user image

Rosemarie Posted on November 27, 2020

I have also encountered this situation, my reason is that the crystal oscillator is broken. . . You can try it.

0
user image

Kalie Posted on November 27, 2020

If the STC MCU does not use an external crystal oscillator, it seems that it needs to be set in the programming software when programming.

0
user image

Shalom Posted on November 27, 2020

Otherwise, just take a look at the manual of this chip, maybe you can find the answer from the manual, or else your program is not well written.

0
user image

Margo Posted on November 27, 2020

Have the watchdog been cleared? In addition, it is best to use an oscilloscope to see the pin status. If the chip is constantly reset, the multimeter may not be able to see the problem.

0

Write an answer

You need to log in to reply. Sign In | Register